05 Febbraio 2023
società e associazioni

Florenta - Concert special de colinde "Asta-i seara de Craciun ! "

Eventi


Sarbatorile de iarna sunt momente speciale si indelung asteptate mai ales de catre romanii de pretutindeni. Mereu un prilej de a fi alturi celor dragi noua, clipe magice de bucurie, de lumina si traire sufleteasca. Un astfel de moment magic cu intensa traire sufleteasca am reusit sa creem la Florenta, intr-o magica zi de Sfanta Sarbatoare de Craciun, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet, intr-o atmosfera de autentica sarbatoare romaneasca, in cadrul concertului special de colinde, "Asta-i seara de Craciun", duminica 27 decembrie 2015.
Un mesaj de multumire se indreapta catre doamna Director de Programe Accademia di Romania in Roma, Daniela Crasnaru, pentru frumosul mesaj transmis cu acest prilej. Un alt mesaj de multumire il adresez domnului Prof. Mihai Barbulescu, Director Accademia di Romania in Roma, pentru increderea acordata.
Multumesc totodata Protopopiatului Greco-Catolic din Toscana si Umbria si Parintelui Protopop Valer Sician pentru sprijin in organizarea evenimentului si bineinteles tuturor celor ce prin participarea lor in program au facut ca acest concert de colinde sa se transforme intr-un frumos si emotionant moment de traire sufleteasca, autentic romanesc.
O multumire vreau sa adresez si voua dragi romani de pretutindeni ce duminica v-ati adunat la Firenze din toate colturile Italiei pentru a petrece impreuna un adevarat moment de bucurie sufleteasca !
Dumneavoastra dar si tuturor romanilor de pretutindeni, va urez din inima "Sarbatori Fericite !" si un An Nou cu sanatate, impliniri si traire sufleteasca cu bucurie !
Multumim : Leontin Cojocea - Organizator
Foto attività C.N.C.R.I.
[Per vedere le nostre foto, clicca qui]
Seguici Su...
[]
I Nostri Video
Per visionare i nostri video, clicca qui...
[Per visionare i nostri video, clicca qui]

Realizzazione siti web www.sitoper.it